Maandag 8.45 – 18.15
Dinsdag 8.45 – 11.00
Woensdag 8.45 – 17.00
Donderdag 8.45 – 18.15
Vrijdag 8.45 – 18.15
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Per 1 juni verkoopt Massagepraktijk Rockanje de natuurlijke vitamines en voedingssupplementen van Innervitamins.

Massagepraktijk Rockanje heeft gekozen voor Innervitamins, omdat het puur natuur is oftewel GEEN chemische toevoegingen. Alle producten worden door ons lichaam herkent. Het lichaam kan daar dus direct wat mee of het helpt om andere systemen in ons lichaam beter te laten functioneren.

Innervitamins heeft kwalitatief zeer hoogwaardige voedingssupplementen voor de beste prijs, om voedingssuppletie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te maken. Het is van belang om ons lichaam niet alleen van de buitenkant te verzorgen, maar ook vanuit de binnenkant, dat kunnen we dus doen door suppletie nemen die de natuur ons geeft om het zelf genezend vermogen van ons lichaam aan te spreken.

Per 1 juni 2019 wijzigen de tarieven van onze praktijk.

Klikhier voor de nieuwe tarieven.

Vanaf de week van 29 oktober zal in de praktijk 8 weken lang een Bemer Fysische vasculaire therapie op proef aamwezig zijn.

Fysische vasculaire therapie wordt vandaag de dag op velerlei gebied toegepast. Een effectieve verbetering van de microcirculatie, de doorbloeding van de kleinste bloedvaten, heeft in veel opzichten een positief effect op uw gezondheid, uw immuunsysteem en uw algehele welzijn. Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelt BEMER de fysische vasculaire therapie voortdurend verder – deels met baanbrekende bevindingen met betrekking tot het bioritme van lokale en bovengelegen processen. Een effectieve stimulering van de microcirculatie ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan toegepast worden in combinatie met talrijke behandelingen en indicaties.

Behandeling
Behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

Preventie
Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

Betere prestaties
Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

In februari 2019 zal ik mij via Leefstijlplan RosaLife laten bijscholen tot lifestylecoach. RosaLifestyle Coaches kunnen klanten succesvol begeleiden op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Met Leefstijlplan RosaLife bereiken gemotiveerde klanten zonder dieetproducten hun ideale gewicht. De resultaten zijn blijvend omdat de insteek gedragsverandering is.

Leefstijlplan RosaLife is een professioneel leefstijlprogramma onder leiding van een professionele lifestylecoach om op natuurlijke wijze – zonder dieetproducten of dure kunstgrepen – gezonder, fitter en slanker te worden. U leert uw lichaam te voeden in plaats van te vullen. RosaLife kijkt daarbij niet alleen naar de buitenkant maar ook – en vooral – naar de binnenkant. Want gezond van binnen, resulteert automatisch in gezond én mooi van buiten.​

Echte oplossingen, geen dieet

Leefstijlplan RosaLife is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar echte oplossingen, voor iedereen die de voorkeur geeft aan ‘een gezond lichaam in een gezonde geest’, boven schoonheidsidealen die ziel, geest en lichaam kunnen schaden.

In januari 2019 zal ik een 2-daagse cursus specialisatie Conditietrainer bijwonen. De specialisatie Conditietrainer (top)Sport richt zich op zowel individuele als teamsporten (o.a. voetbal, tennis, volleybal, basketbal, vechtsporten) en gaat uitgebreid in op de prestatiebepalende factoren per sport. Hierbij zal er in het bijzonder worden gekeken, welke invloed wij als fysieke trainers kunnen hebben op het leveren van een topprestatie.

Tijdens de cursus Conditietrainer (top)Sport komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  •  Sportspecifieke loopscholing aan de hand van bewegingsanalyses.
  •  Analyse prestatiebepalende factoren in de topsport.
  •  Krachttraining voor topsporters (o.a. explosieve kracht, maximale kracht, sprongkracht).
  •  Snelheidstraining voor topsporters (o.a. start- en reactiesnelheid en versnellingvermogen).
  •  Uithoudingsvermogen voor topsporters.
  •  Diverse oefenvormen ter verbetering van de intra- en intermusculaire coördinatie.
  •  Specifieke core stability trainingen.
  •  Methodische opbouw trainingsvormen gedurende het seizoen.
  •  Onderbelasting, overload en overbelasting bij topsporters.
  •  Revalidatie na een blessure.

In november 2018 zal ik een 1-daagse cursus dermatologie voor fysiotherapeuten volgen. Bij deze opleiding dermatologie zullen mijn kennis en vaardigheden over huidaandoeningen vergroot worden. Het accent zal liggen op de huidafwijkingen die veel op de romp voorkomen. Het signaleren van verdachte plekjes, pluis of niet pluis, is een belangrijk doel van deze cursus. Huidkanker, onrustige moedervlekken of voorstadia van huidkanker komen veel voor en ik zou de eerste kunnen zijn die deze ontdekt.

Om te weten of iets kwaadaardig is of kan worden is ook enige kennis nodig van goedaardige plekjes. De meest voorkomende worden besproken. Daarnaast is het van belang te weten of een bepaalde huidaandoening besmettelijk is of niet. Diverse infecties op de romp, veroorzaakt door bacteriën, virussen en schimmels, worden besproken. Tenslotte wordt ook aandacht gegeven aan psoriasis en eczeem, twee veel voorkomende huidaandoeningen in de dagelijkse praktijk.

Deze opleiding helpt mij om tijdig huidafwijkingen te constateren in de praktijk (signaleren van de “rode vlaggen”) en indien nodig op tijd door te verwijzen naar de huisarts.

Openingstijden per 22 oktober 2018:

Maandag 8.45 – 17.00
Dinsdag 8.45 – 13.00 en 19.30 – 22.00
Woensdag 8.45 – 13.45
Donderdag 8.45 – 17.00 en 20.00 – 22.00
Vrijdag 8.45 – 17.00 en 19.30 – 22.00
Zaterdag 9.00 – 12.00
Z
ondag gesloten

In september 2017 heb ik mijn diploma behaald voor TriggerpointCoach®!

Hiermee hoop ik mijn cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Meer informatie over Triggerpoints leest u hier.

Per 1 mei 2017 zullen onze tarieven wijzigen.
Lees hier meer over onze tarieven.