Bemer Fysische vaattherapie

Vanaf de week van 29 oktober zal in de praktijk 8 weken lang een Bemer Fysische vasculaire therapie op proef aamwezig zijn.

Fysische vasculaire therapie wordt vandaag de dag op velerlei gebied toegepast. Een effectieve verbetering van de microcirculatie, de doorbloeding van de kleinste bloedvaten, heeft in veel opzichten een positief effect op uw gezondheid, uw immuunsysteem en uw algehele welzijn. Op basis van jarenlange ervaring ontwikkelt BEMER de fysische vasculaire therapie voortdurend verder – deels met baanbrekende bevindingen met betrekking tot het bioritme van lokale en bovengelegen processen. Een effectieve stimulering van de microcirculatie ondersteunt de belangrijkste regelmechanismen van het lichaam op het gebied van preventie, genezings- en herstelprocessen en kan toegepast worden in combinatie met talrijke behandelingen en indicaties.

Behandeling
Behandeling bij ziekte, ondersteuning van de immuunrespons, activering van het zelfherstellend vermogen door stimulatie van de microcirculatie.

Preventie
Positief effect op het algemene welzijn, de gezondheid en het slaapritme. Samen leidt dit tot een hogere levenskwaliteit.

Betere prestaties
Ondersteuning van de stofwisseling voor betere prestaties, een sneller reactievermogen, een lager risico op sportblessures en een sneller herstel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*