RosaLifestyle Coach

In februari 2019 zal ik mij via Leefstijlplan RosaLife laten bijscholen tot lifestylecoach. RosaLifestyle Coaches kunnen klanten succesvol begeleiden op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Met Leefstijlplan RosaLife bereiken gemotiveerde klanten zonder dieetproducten hun ideale gewicht. De resultaten zijn blijvend omdat de insteek gedragsverandering is.

Leefstijlplan RosaLife is een professioneel leefstijlprogramma onder leiding van een professionele lifestylecoach om op natuurlijke wijze – zonder dieetproducten of dure kunstgrepen – gezonder, fitter en slanker te worden. U leert uw lichaam te voeden in plaats van te vullen. RosaLife kijkt daarbij niet alleen naar de buitenkant maar ook – en vooral – naar de binnenkant. Want gezond van binnen, resulteert automatisch in gezond én mooi van buiten.​

Echte oplossingen, geen dieet

Leefstijlplan RosaLife is bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar echte oplossingen, voor iedereen die de voorkeur geeft aan ‘een gezond lichaam in een gezonde geest’, boven schoonheidsidealen die ziel, geest en lichaam kunnen schaden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*